Katalizátor felvásárlás

Kérem csak kiszerelt / bontott katalizátorokkal keressenek!

Felvásároljuk bontott katalizátorát, dpf szűrőjét vagy katalizátor kerámiát LISTA áron ingyenes kiszállással!

A selejt katalizátorok felvásárlása Budapesten és környékén működik azonnali készpénz fizetéssel, nagyobb mennyiség esetén országos szinten, vidékre is.

Keressen meg bizalommal a hét bármely napján az elérhetőségek bármelyikén ( telefon, sms, viber ) és kérjen árajánlatot az eladásra szánt katalizátorokról, melyekre rövid időn belül reagálunk.

Küldjön fotót vagy sorszámot az eladó katalizátorokról. - A sokféle gépjármű típus miatt a beazonosítás márka megnevezés, sorozatszám vagy kódszám, illetve fénykép alapján történik.

Nagyobb mennyiségben kiemelt ár!

A gépjármű katalizátor a motor kipufogógázának a tisztítására szolgál, mielőtt az a szabad levegőbe jutna. Használat során előfordulhat eltömődés, sérülés, nem megfelelő működés, melynek következtében a katalizátort cserélni szükséges. 
A kimerült, elhasználódott, sérült katalizátorokat vagy részecskeszűrőket, illetve katalizátor kerámia törmeléket felvásároljuk, melynek célja azok feldolgozó üzemekbe történő továbbítása újrahasznosítás céljából. 


Elérhetőségek hívhatók a hét bármely napján.

Katalizátor felvásárlás

Katalizátor felvásárlás Budapest

Katalizátor felvásárlás Budapest

Katalizátor felvásárlás Budapest 2. kerület Rózsadomb

Katalizátor felvásárlás Budapest 2. kerület Rózsadomb

A sokféle gépjármű típus miatt a beazonosítás márka megnevezés, sorozatszám vagy kódszám, illetve fénykép alapján történik.
Keressen meg bizalommal az elérhetőségek bármelyikén és kérjen árajánlatot az eladásra szánt katalizátorokról, melyekre rövid időn belül reagálunk.
Cégünk használt, bontott katalizátor , részecskeszűrő, selejt akkumulátor, elektronikai hulladék felvásárlásával foglalkozik INGYENES elszállítással napi legmagasabb áron.

Budapesten és környékén, nagyobb mennyiségben vidéken is.
Cégünk székhelye Budapesten található, átvétel egyeztett helyszínen.

Keressen meg bizalommal!
Büncselekményből származó katalizátort nem áll módunkban átvenni.

+36704314055
Katalizátor felvásárlás